درس اخلاق حجه الاسلام والمسلمین صدر مورخ ۱۳۹۸/۰۹/۱۸

به گزارش روابط عمومی، درس اخلاق موسسه عالی فقه و علوم اسلامی روز دوشنبه 18 آذر، با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدر برگزار شد.

 

 

[tabs style=”div” ]

[tab title=”چکیده مطالب” ]

درس اخلاق استاد معظم حجت الاسلام و المسلمین صدر دام عزه

مکان: موسسه عالی فقه وعلوم اسلامی

زمان: دوشنبه ۹۸/۰۹/۱۸

به گزارش روابط عمومی، درس اخلاق موسسه عالی فقه و علوم اسلامی روز دوشنبه ۱۸ آذر، با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدر حسینی، برگزار شد.

در این جلسه که با حضور اساتید و طلاب موسسه برگزار گردید حجت الاسلام و المسلمین صدر مسئله ی عبودیت و حرکت در مسیر الهی را رکن اصلی جنبه های مختلف زندگی دینی عنوان کرده و افزودند:  حتی در زمینه های اجتماعی و سیاسی نیز اگر انسان بخواهد موفق باشد لازمه¬ی آن، داشتن معنویت، اخلاص و عبودیت است همچنانکه حضرت امام رضوان الله علیه از ابتدای قیام و مبارزه در برخورد با گروه های مختلفی که علیه شاه مبارزه می کردند همیشه این اصل را مد نظر داشتند و آنجا که احساس می کردند گروه مبارزه کننده از خط توحید و عبودیت الهی فاصله گرفته اند آنها را تایید نمی کردند و عنایتی به آنان نداشتند و این اصل تا پایان زندگی مبارک ایشان جزو اصول همیشگی ایشان بود.
مدیر محترم موسسه عالی فقه و علوم اسلامی سپس به بحث پیرامون این پرسش که چگونه می شود کار را برای خدا نجام داد پرداختند و گفتند: حال که دانستیم کار باید برای خدا باشد و کار برای غیر خدا بی نتیجه و بی فایده خواهد بود با این پرسش مواجه می شویم که چگونه می شود کار را برای خدا انجام داد؟ یکی از راهکارها که خود قرآن کریم بیان کرده است این آیه است که “فاذکرا الله کثیرا لعلکم تفلحون” . بنابر این یکی از راه های انجام کار برای خدا و رسیدن به فلاح و رستگاری ذکر و یاد خداست آن هم ذکر کثیر.
ایشان در قسمت دیگری از بیاناتشان با اشاره به اینکه انسانها از جهت توجه به خدای متعال چهار دسته اند افزودند: انسانها از جهت یاد خدا به چهار دسته تقسیم می شوند. عده ای به کلی از یاد خدای متعال غافلند و اساسا به این حقیقت باور ندارند که این عده همان کفار اند. گروهی دیگر خدای متعال را باور دارند لکن در غالب ایام از خدای خدای متعال غافلند که این دسته ساهی هستند. دسته ی سوم علاوه بر ایمان و باور به خدای متعال ساعاتی در روز را به یاد او هستند و ذاکرند که این دسته متعرف اند و بالاخره گروه آخر که تمام ساعات و آنات زندگی در یاد خدای متعال هستند که به آنها عارف می گوییم.

[/tab]
[tab title=”گالری تصاویر” ]

[/tab]
[/tabs]

پیمایش به بالا